Betonpoeren van Betongoed

Betonpoeren van Betongoed kun je makkelijk en snel via de website bestellen. Ze zijn van goede kwaliteit beton en worden in eigen fabriek gemaakt. Beton is een erg sterk materiaal dat bijna niet verslijt. Daarom is dit een ideaal materiaal voor stevige fundering voor alle bouwwerken in bijvoorbeeld je tuin. Je kunt de betonpoeren bij Betongoed in verschillende soorten, maten en kleuren vinden. Omdat de betonpoeren altijd nog een klein stukje boven de grond uitsteken is het fijn als de kleur van de betonpoer mooi bij het bouwwerk past. Zo staat een betonpoer in de kleur antraciet erg mooi bij bijvoorbeeld een houten schutting. Doordat de betonpoer nog een stukje boven de grond uitsteekt kan het ook een houten bouwwerk beschermen tegen rotten. Hout kan namelijk niet goed tegen grond. Een betonpoer zorgt ervoor dat het hout niet direct in contact komt met de vaak vochtige grond.

Betonpoeren kopen bij Betongoed

Betonpoeren kun je eenvoudig via de website van Betongoed bestellen. Je kunt vele soorten en maten betonpoeren vinden. Zo zijn er rechte en trapezevormige betonpoeren. Ook kun je betonpoeren met draadeinden of schroefdraden krijgen. Hierdoor kun je de betonpoeren makkelijker aan de staanders bevestigen. Alle benodigdheden voor het plaatsen van betonpoeren kun je vinden op de website. 

Betonpoeren plaatsen

Betonpoeren kun je eenvoudig zelf plaatsen. Als je meerdere betonpoeren tegelijkertijd plaatst dan kun je het beste de gaten eerst allemaal graven voordat je de betonpoeren vastzet. Zo weet je zeker dat alle betonpoeren even hoog staan. Dit voorkomt dat je bouwwerk scheef komt te staan. Je kunt onder de betonpoer ook nog een funderingstegel leggen. Deze voorkomt dat de betonpoeren weg kunnen zakken. Alle benodigdheden voor het plaatsen van betonpoeren kun je vinden op de website van Betongoed. Ook voor tips over het plaatsen van betonpoeren kun je terecht op hun website. 


Wil je online betonpoeren kopen? Klik hier voor de webshop met poeren van beton

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *