De betonpoer 12×12 bij de Betonpoerengigant

Laatst heb ik een betonpoer 12×12 bij Betonpoerengigant besteld voor mijn overkapping. Dit ging erg eenvoudig via de website. Eerst wist ik nog niet zeker welke betonpoeren ik nodig zou hebben maar door even op de website te kijken en even contact op te nemen met de medewerkers van de Betonpoerengigant wist ik precies welke betonpoeren juist waren voor mijn overkapping. De medewerkers waren erg vriendelijk en ervaren. Ik had een staander van 7×7 waardoor er dus een betonpoer van 12×12 bij moest. Dit kon ik makkelijk op de website vinden en ook de medewerker liet me weten dat dit de juiste betonpoer voor mijn overkapping was.

Eenvoudig online kopen

Toen ik eenmaal zeker wist welke betonpoeren ik nodig had was het kopen erg eenvoudig. Ik kon eenvoudig aanvinken of ik er een draadeind, paaldrager of fundering bij wilde hebben. Ook had ik de Betonpoer 12×12 besteld voor 12 uur, waardoor die dus de volgende dag al in huis was. Ik woon zelf ver weg van de winkel in Lunteren, maar het was ook een optie geweest om de betonpoeren op te halen. Zelf vond ik het laten leveren erg handig omdat ze het gewoon netjes in mijn tuin hebben gezet. 

De betonpoer 12×12 plaatsen

Ik heb zelf zonder moeite de betonpoer 12×12 geplaatst. Het belangrijkste punt van het plaatsen is vooral dat de gaten even diep zijn en dat de betonpoeren recht staan. Ook heb ik een funderingstegel onder de betonpoeren geplaatst zodat de niet kunnen wegzakken. Een waterpas is handig om te meten of de betonpoeren recht staan. Als dit recht staat is het eigenlijk erg eenvoudig. Ik heb het snelcement in het gat gestort en het laten drogen. De volgende dag ben ik begonnen met de overkapping en die staat nu als een huis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *