MIJN OUD IJZER ERGENS KWIJT KUNNEN IN NIJMEGEN

Mijn oud ijzer ergens kwijt kunnen in Nijmegen

Ik was op zoek naar een ophaalservice bedrijf in de omgeving van Nijmegen die mijn oud ijzer kon ophalen voor een goede prijs. In het begin had ik een goede deal met een bedrijf die dit jaren voor mij heeft gedaan. Alleen ze gingen de prijzen verhogen waardoor ik de maandkosten er niet meer van kon betalen. Dus moest ik gaan zoeken naar een alternatief. Echter dat is moeilijker dan het lijkt.

Oud ijzer laten ophalen door een bedrijf in Nijmegen

NU moest ik een ander bedrijf in de omgeving van Nijmegen vinden die voor mijn bedrijf oud ijzer kon ophalen voor een betere prijs. Zelf kende ik weinig bedrijven die oud ijzer konden ophalen voor een goede prijs en toen ik op het internet keek waren er weinig resultaten te naar voren kwamen. Na een tijdje zoeken kwam ik op de website van Chris Struijk terecht en daar hoopte ik dat ik meer informatie kon vinden over de prijzen en services die zij aanbieden. Ik zag op de website een telefoonnummer staan en heb deze gebeld om meer informatie te krijgen. De medewerker klonk vriendelijk aan de telefoon en ik moest even het contactformulier invullen om bepaalde container te ontvangen.

Ze leveren goede diensten

Nadat het contactformulier en het gesprek aan de telefoon goed was gegaan, kreeg ik later een mail met daarin meerdere details over de dienst en wat de kosten ongeveer gingen worden per maand. Dit viel reuze mee vergeleken met mijn vorige bedrijf en dat was precies wat ik wilde. Bovendien kreeg ik bij Christ Struijk nog een speciale container bij mijn bedrijf waar ik het oud ijzer in kon doen en deze zou dan een paar keer per maand worden opgehaald. Echt een ideale service en ze zijn altijd op tijd aanwezig wanneer het moet.

Chris Struijk

Bent u ook op zoek naar een bedrijf dat uw oud ijzer in Nijmegen voor een goede prijs kan ophalen bij uw eigen bedrijf? Bekijk dan de website van Chris Struijk via www.oudijzer-metaal.nl voor meer informatie over de diensten die zij voor u kunnen betekenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *