Over ons

Over Bob de aannemer

Het team van Bob de aannemer bestaat uit een mix van jonge en oude vaklieden. Deze unieke mix zorgt ervoor dat wij een ervaren team hebben dat toch helemaal van deze tijd is. Wij vinden kwaliteit leveren het aller belangrijkste. Mede hierdoor zorgen wij ervoor dat wij vooraf duidelijk met u in gesprek gaan om achter uw wensen te komen. Wij passen ons aan uw wensen aan, maar kijken wel altijd of dit realistisch is. Mochten we een aanpassing moeten maken gaan wij altijd eerst met u in gesprek en zorgen wij ervoor dat u niet voor nare verassingen komt te staan. 

Not Convinced Yet?

Waarom u voor ons kiest

- 01
Vaklieden

Al onze werknemers verstaan hun vak en leveren iedere dag weer vakmanschap. Veel van onze werknemers zijn op de hoogte van de laatste bouwtechnieken en werken uiterst nauwkeurig. 

- 02
AFspraak is afspraak

Afspraak is afspraak bij ons. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Mocht dit toch niet lukken, dan gaan wij samen met u in gesprek om tot een oplossing te komen. 

- 03
Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er ook alles aan om dit te garanderen. Zo werken we uitsluitend met de beste materialen en zijn al onze werknemers in het bezit van een b-vca diploma.